Alphacurcus met een speciale doelgroep:

Volwassenen rond de 25 jaar oud.

Waarom?

Rond de 25 jaar ben je op het punt dat je al een tijdje gestopt bent met de tieneravonden. Misschien ben je verder gegaan op een eetkring of studentenvereniging, misschien ook niet. Waarschijnlijk werk je al of ben je hard op weg met je studie. Je leven verandert en je leert andere mensen kennen. Maar de kerk… en het geloof… hoe zit het daarmee? Je partner, een vriend of vriendin gelooft… maar wat betekent dat geloof nou eigenlijk??

Herken je deze vragen? Dan hebben wij voor jou een leuke uitdaging. Geef je op en ga samen met ons (her)ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt.

Wat is Alpha?

Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha.
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.

Na de maaltijd luister of kijk je naar een kort, inspirerend verhaal over één van 15 inspirerende onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om eigen vragen en gedachten te delen in een kleine groep. Je ontdekt altijd iets nieuws.

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Maar deze editie organiseren wij speciaal voor de ‘oudere jeugd’/volwassenen, rond de 22-30 jaar. Heb je (nieuwe) vragen over het leven of over het christelijk geloof? Is het allemaal wat weggezakt of wil je iemand meenemen die benieuwd is naar het geloof, dan is Alpha echt iets voor jou/jullie/hem of haar! Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. En… het is helemaal gratis!

Welkom!

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. We starten begin volgend jaar. Wil je meedoen of er eerst eens over praten, neem contact met ons op!

Hopelijk tot ziens! Groeten Sanne Sneeuw en Christel Fleurke