Alpha is voor iedereen!

Het is de plek waar je jezelf mag zijn. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Alpha

Tijdens circa elf interactieve en gezellige bijeenkomsten en een weekend ga je met anderen op zoek de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier.

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.

Na de maaltijd luister of kijk je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de inspirerende onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om eigen vragen en gedachten te delen in een kleine groep. Je ontdekt altijd iets nieuws.

Voor wie?

Deze editie van Alpha is voor iedereen! Heb je (nieuwe) vragen over het leven of over het christelijk geloof? Is het allemaal wat weggezakt of wil je iemand meenemen die benieuwd is naar het geloof, dan is Alpha echt iets voor jou/jullie/hem of haar!

Welkom!

Zin in een nieuwe uitdaging of twijfel je nog? Je bent van harte welkom op de intro-avond op 16 januari 2023. De maandagen daarop zal de cursus zich vervolgen. Wil je meedoen of er eerst eens over praten, neem contact met ons op!

Hopelijk tot ziens!

Groeten Sanne en Christel
Aanmelden of vragen: alphacursus@lichtbakenzoetermeer.nl