Wij geloven dat God ons vraagt om als leden van het lichaam van Jezus daadwerkelijk één geheel te vormen. Die vraag beantwoorden wij in ieder geval door één gemeente te vormen en als samenwerkingsgemeente te functioneren en naar buiten te treden. Een gemeente waar iedereen zich welkom voelt.

Wij zijn kleurrijk en veelzijdig en er is ruimte voor iedereen die Jezus zoekt. Wij respecteren en waarderen elkaar, ook in de verschillen die er zijn. Alle leden voelen zich betrokken bij de gemeente en dragen bij aan haar opbouw door inzet van ieders talenten die wij van de Heer gekregen hebben.

De kringen vormen het kloppend hart van de gemeente en daarom zijn alle gemeenteleden lid van een kring. Hier mogen leden en gasten van de gemeente zich thuis voelen en geborgen weten. De pastorale zorg en het omzien naar elkaar staan centraal in het functioneren van de kringen.

Kinderen en jongeren krijgen net als ieder ander in de gemeente de aandacht die ze verdienen. Niet alleen door de jeugdactiviteiten en de pastorale zorg voor de jeugd, maar ook in diensten op zondag.

De twee kerkgebouwen zijn gastvrije plekken waar iedereen zich welkom voelt, zowel op zondag als op de andere dagen van de week. Om dat te bereiken investeren we in onze missionaire taak als gemeente.

Onze gemeente is een plek waar mensen omzien naar elkaar en samen op zoek zijn naar Jezus. Bij Jezus weten we ons veilig en gezien.