Kerkdienst: elke zondagochtend om 9:30 uur

Elke zondagmorgen houden we een kerkdienst in Het Lichtbaken. Deze diensten beginnen om 9.30 uur. Preken en liederen vinden hun oorsprong in Gods Woord en worden met respect en eigentijds behandeld. Dit is de kerk van generatie op generatie, waar iedereen welkom is. Waar jonge kinderen mogen opgroeien, ouderen genieten, alleenstaanden een plek vinden. De kerk als een gezin. Een plek om thuis te komen, waar je rust mag vinden, zoals bij broers en zussen. Waar je iets van jezelf herkent in de mensen om je heen. Het gevoel dat je een ontmoeting met God deelt.

De diensten worden afwisselend in het kerkgebouw Het Kompas of in het kerkgebouw De Lichtzijde gehouden. Zie de agenda voor de eerstvolgende diensten.

Alle liederen worden groot geprojecteerd op een scherm. Wanneer we uit de bijbel lezen dan lezen we uit de Nieuwe Bijbel Vertaling (NBV21).
Voor wie geen Bijbel heeft: er zijn extra exemplaren in de kerk aanwezig.

Light@11-dienst: de eerste zondag de maand om 11:00 uur

Elke eerste zondag van de maand organiseren we, naast een dienst om 9:30 uur, ook een dienst om 11:00 uur, de zogenaamde Light@11-dienst.  

Het belangrijkste tijdens alle kerkdiensten, maar in het bijzonder ook de Light@11-dienst, is dat iedereen zich welkom voelt en Gods liefde zichtbaar wordt. Deze dienst wordt gezien als lichtpuntje, laagdrempelig en makkelijk te volgen, ook voor jongeren of voor als je niet zo vaak in een kerk komt.

Diensten online volgen?

Het is ook mogelijk om de kerkdienst online te volgen via ons YouTube-kanaal.
De liturgie van de dienst kunt u hier vinden.

Slechthorenden

Beide kerkgebouwen zijn voorzien van ringleiding.

Leerdienst: elke 2e zondag van de maand om 16:30 uur

Elke 2e zondag van de maand is er leerdienst. Deze dienst begint om 16:30 uur in één van onze kerkgebouwen. Zie de agenda voor het actuele rooster.

Vesperdienst: elke 4e zondag van de maand om 18:30 uur

Elke 4e zondag van de maand is er een vesperdienst. Deze dienst begint om 18:30 uur in één van onze kerkgebouwen. Zie de agenda voor het actuele rooster.

Agenda kerkdiensten

Juni 2024

zondag 16 juni

9:30 am – 11:00 am
Kerkdienst, ds. Matthijs Biewenga/ Aubrey Linzey
Het Kompas (Piet Heinplein)

zondag 23 juni

9:30 am – 11:00 am
Kerkdienst, ds. E v d Linde
Het Kompas (Piet Heinplein)
6:30 pm – 7:30 pm
Kerkdienst, (Vesperviering)
Het Kompas (Piet Heinplein)

zondag 30 juni

9:30 am – 11:00 am
Kerkdienst, ds. M Geluk (Bevestiging ambtsdragers)
Het Kompas (Piet Heinplein)

Juli 2024

zondag 7 juli

9:30 am – 11:00 am
Kerkdienst, ds. Bas van Zuijlekom (Heilig avondmaal)
De Lichtzijde